Welkom op mijn Day Zero blog.

Voor de mensen die niet weten wat Day Zero inhoudt, een korte uitleg:

De bedoeling van het Day Zero Project is dat je voor jezelf een lijst maakt van 101 doelen, die je in 1001 dagen (ongeveer 2,7 jaar) bereikt. Dit kunnen grote en/of kleine doelen zijn. In ieder geval dingen die voor jezelf belangrijk zijn. Ook kan je er dingen opzetten waarvan je vaak denkt: “dat had ik altijd al eens willen doen!”. Op deze manier ga je ze misschien ook eindelijk eens doen!

Mijn plan is om mijn day zero project hier op deze blog bij te houden, door bij elk behaald doel een stukje te schrijven, met het liefst zoveel mogelijk foto’s erbij!

zondag 3 oktober 2010

Lief en leed op Tanglewood


Het is nooit saai in Ruby Prairie, zeker niet sinds Charlotte Carter zes maanden geleden " Tanglewood" heeft geopend, een tehuis voor jonge meisjes met problemen. De mensen in het dorp sluiten haar in hun hart en velen helpen met klusjes in en om het huis.In het prachtige, roze en wit geschilderde landhuis is Dominee Jock een graag geziene gast, en de 62-jarige Treasure Evans is Charlottes steun en toeverlaat. Er strijkt ook een nieuwkomer neer in het dorp: Jasoer Jones, die de bewoners van Ruby Prairie onder meer in beweging brengt door een paardrijschool te openen! En Beth, een van de probleemmeisjes van het eerste uur op Tanglewood, mag een prestigieuze vervolgopleiding gaan volgen, maar.....

Tweede deel in de Ruby Prarie serie

Isbn: 9789059771840

Geen opmerkingen:

Een reactie posten