Welkom op mijn Day Zero blog.

Voor de mensen die niet weten wat Day Zero inhoudt, een korte uitleg:

De bedoeling van het Day Zero Project is dat je voor jezelf een lijst maakt van 101 doelen, die je in 1001 dagen (ongeveer 2,7 jaar) bereikt. Dit kunnen grote en/of kleine doelen zijn. In ieder geval dingen die voor jezelf belangrijk zijn. Ook kan je er dingen opzetten waarvan je vaak denkt: “dat had ik altijd al eens willen doen!”. Op deze manier ga je ze misschien ook eindelijk eens doen!

Mijn plan is om mijn day zero project hier op deze blog bij te houden, door bij elk behaald doel een stukje te schrijven, met het liefst zoveel mogelijk foto’s erbij!

vrijdag 10 september 2010

Doel 96: Kijk 5 films die je nog niet gezien hebt.

Vandaag met Jasmijn "The last Song" zitten kijken.


Ronnie Miller (Miley Cyrus) is een typische opstandige puber die een zomer lang met haar kleine broertje bij haar vader (Greg Kinnear) moet doorbrengen. Ze ziet er tegenop, totdat ze de heerlijke Will Blakelee (Liam Hemsworth)ontmoet, een typische zomerromance is het gevolg.

Tenminste… Hun levens liggen wel erg ver uit elkaar. Bovendien wordt het dorpje in de greep gehouden door een mysterieuze brand. Het geheim van haar vader maakt het later toch ook heel verdrietig.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten